Hoppa till sidans innehåll

Praktikant Malin åker Engelbrektsloppet

2016-11-22 13:57
Deltagarantalet till vinterns Engelbrektslopp fortsätter att öka. Senast i raden av åkare att anmäla sig till 2017 års lopp är ingen mindre än Malin Stenbäck. För de flesta är hon kanske mer känd som Praktikant Malin i radioprogrammet Äntligen morgon
  • Uppdaterad: 2017-02-11 13:09

Malin som till vardags jobbar på Mix Megapol är nybörjare på skidor och ser med spänning fram emot skidsäsongen då hon ska genomföra sitt allra första Vasalopp. Men på vägen dit gäller det att förbereda sig väl och därför väljer hon att starta i vinterns upplaga av Engelbrektshalvan 30 km som ingår i Halv Klassikern.

 

- Det känns perfekt att åka Engelbrektshalvan som är 30 km. Det blir en bra tävlingsstart och jag ser verkligen fram emot vinterns utmaningar, säger Malin. 

 

Men det är inte enda gången som hon kommer att åka skidor i Norberg denna vinter. I mitten av januari deltar hon också i ett träningsläger på Bjurfors Hotell & Konferens mellan Norberg och Avesta. Skidlägret med ett 40-tal deltagare hålls så klart på Engelbrektsloppets spårområde i Klackberg och Nordansjö.

 

- Jag är verkligen superpeppad på skidlägret och behöver all hjälp jag kan få. 

 

För några år sedan åkte också hennes kollega på Mix Megapol, Anders Timell, Engelbrektsloppet men nu är det alltså dags för Malin att testa på det anrika loppet.

 

Engelbreksthalvan går lördagen den 11 februari.

Skribent: Engelbrektsloppet
Epost: This is a mailto link

 

 

  Engelbrektsloppet en del av:

euroloppet


-------------------------------------

 Engelbrektsloppet ett lopp inom en:

ESK_logo_vimplar_RGB

 
 

 

Postadress:
Föreningen Engelbrektsloppet - Skidor
Engelbrektsgatan 73
73831 Norberg

Kontakt:
Tel: 022320419
E-post: This is a mailto link